Friday I’m in love

Så himla bra helg det här har varit alltså! Att det krävs så ”lite” för att göra den bra: helgen började med en himla bra dag på jobbet – saker som klaffade och gick framåt och en peppande och trevligt lunch som gav massa nya idéer. På kvällen åt vi en god middag och satt och pratade i timmar. Igår morse hann jag med en kort springtur på morgonen och sen kom mamma och vi åt god frukost och gick på stan och shoppade och avslutade med middag på indiska restaurangen här på gatan.

Efter många år långt hemifrån (Dalarna) slås jag fortfarande av hur fantastiskt det är att bo så nära att jag kan åka hem när som helst eller få besök när som helst. Att det inte behöver vara så komplicerat och omständigt och planeras i flera veckor i förväg för att kunna ses. Att folk kan komma hit – eller jag kan åka hem – spontant över dagen och umgås eller göra något. Så bra!

Jag hade inga fler bilder ifrån dagen så såhär har det istället sett ut några andra gånger som mamma hälsat på mig kors och tvärs över Sverige och Europa:

Igår kväll hängde jag med Carolina och drack vin och pratade ikapp och avslutade med en kväll på Stocken precis som back in the days (dvs inte ens ett år sedan). Och det blev en så bra kväll! Kanske för att vi inte förväntat oss att komma in då vi inte stod på listan. Men in kom vi och kul hade vi! Återigen har jag inga bilder (åtminstone inga värda att visa) så här kommer en gammal bild på mig, Carolina och Anna från en utgång i våras istället.

Idag har jag spenderat i princip hela dagen i soffan framför vinterstudion och film och det känns så skönt och så välbehövligt. Har smygstartat med adventspyntet som mamma hade med sig hit igår eftersom jag får besök nästa helg och inte kommer hinna pynta då. Dessutom ser det ju så mysigt ut!

Nu ska jag sova, imorn förmiddag ska jag till Stockholm igen på möte. Jag älskar verkligen att jag har ett jobb där jag får och kan och ”måste” åka runt och göra olika saker och jobba från olika ställen, men nästan ännu mer att jag så ofta får träffa så mycket inspirerande människor som brinner för det de gör.