It’s s beginning to look a lot like Christmas

I helgen hade vi en äkta adventshelg. På fredagen klädde vi granen och åt god middag (som vanligt, har jag sagt att jag är bortskämd?) och sen kom Ida hit och umgicks en stund. På lördagen gick vi på stan och fixade lite julklappar, sen tillbringade jag halva kvällen med att baka julgodis av diverse slag – inte för att jag ville ha det och äta (även om det såklart också är trevligt) utan mest för att jag bara ville göra det för sakens skull, för att det är mysigt och kul. Igår började jag dagen med en löptur i snön och solskenet – den första på länge och det var så fruktansvärt jobbigt men så himla skönt – sen åkte vi till Emils föräldrar och var där resten av dagen; gick på promenad, drack glögg och julfikade, åt middag, såg en julfilm och spelade spel. Sjukt hur mycket man hinner med om man inte spenderar halva dagen i sängen och soffan först.

Helgens bak: chokladfudge med karamelliserade nötter och nutella, bounty-fudge, risbräck, vanlig knäck och knäckrutor med mandel. Knäcken blev aningen för hård för min smak, och nötterna blev inte som de skulle men det blev himla gott ändå!