Do more of what makes you happy

Hänger i Gävle denna helgen; bor på hotell, dansar, går lite på stan och bara umgås och chillar. Det tar på krafterna med flera timmars dans varje kväll så idag har vi spenderat en stor del av dagen på hotellrummet. Och eftersom vi bor så fint (gissar på en uppgradering av rum jämfört med vår bokning så rummet är asfint och stort!) och vi är i chillmode deluxe båda två, så köpte vi med oss pizza och bubbel och åt middag i sängen också. Så mysigt och så skönt att spendera en helg med att göra saker (vi är trots allt i Gävle) men ändå kunna ta det lugnt och vila upp sig. Och såklart så kul att få umgås en hel helg såhär, det är något speciellt med kompisar man känt typ hela livet. Vi kan ligga i varsin säng med en bok eller mobil eller sova och det är inga konstigheter. Och vi kan njuta till fullo bara av en sån enkel sak som att äta och dricka bubbel i hotellsängen istället för att behöva klä upp sig och gå ut på restaurang.

Dessutom är vi lika mycket fotonördar båda två och ordnar fotosession innan vi kunde börja äta, hahaha.

Nu är det snart dags för kvällens dans!