Vårkänslor

Det blev vår på riktigt idag med hela 18 grader varmt. Efter jobbet gick jag därför till Stationen för att dricka ett glas vin i solen med Emil, och sen cyklade vi till Robban och Matilda för grill och chill. Om det är något som ger vårkänslor så är det ju cykelturer på kvällen (utan att frysa ihjäl helt) och årets första grillning – så härligt! (När vi var små cyklade man inte på vintern, så när man äntligen fick/kunde/ville cykla igen var det ett äkta vårtecken. Dessutom är det en speciell känsla, en känsla av frihet, att cykla runt i stan ljumma (och småkyliga som idag) vår- och sommarkvällar).

Borde väl kanske varit hemma och vilat och sovit med tanke på hur trött jag är efter helgen (söndagskvällen var den bästa dansmässigt där jag dansade nästan hela kvällen, dvs fyra timmar, och dessutom kom vi hem typ halv ett på natten, men det var det så värt!!!) men jag vet att hur skönt det än varit att sova hade jag ändå önskat att jag var ute i solen och gjorde något för det är sån jag är. Något att träna på kanske, att inte behöva göra saker bara för att det är sol (fear of missing out osv), men inte en av de första riktiga vårdagarna när dagen faktiskt erbjuder saker som man vill göra och som också får en att må bra. Då är det bättre att njuta av det och planera in vila senare i veckan. Och gå och sova direkt man kommer hem (dvs nu).