This morning

Jobbade hemifrån idag (det är ju trots allt fredag), vilket betyder lugn morgon med ett lite längre yogapass än mina fem (stressiga) minuter vanligtvis. Sedan frukost i lugn och ro framför datorn där jag fick massa (!!!) jobb gjort, och så lite mer yoga medan maten värmdes vid lunch. När jag jobbar hemma har jag en tendens att sitta helt stilla typ hela dagen, på kontoret reser jag mig ändå och hämtar papper från skrivaren, pratar med kollegor osv, men hemma sitter jag verkligen på samma stol 99% av tiden (känns det som). Det gör att jag blir superstel och kall (och då menar jag SUPERKALL, ända in i skelettet), så lite yoga och helst huvudstående och handstående som idag som höjer pulsen lite också, är så skönt mitt på dagen. Det väcker kroppen och får igång blodcirkulationen och värmen igen.

Jag vet att jag tjatar om det men åh vad glad jag är att jag har hittat tillbaka till yogan igen! Det gör så mycket. I helgen blir det ännu mer yoga, då ska jag på en workshop/event och testa acroyoga, sån som man gör i par.