If you change the way you look at things, the things you look at change

Idag har jag varit allmänt trött och seg hela dagen, ville verkligen bara gå hem och lägga mig under täcket igen (inte av någon speciell anledning egentligen, mer än att jag kände mig trött, seg i huvudet och ofokuserad, sådär som man kan vara ibland). Men efter jobbet tittade solen fram vilket, istället för att däcka i soffan som jag tänkt, ledde till en promenad i kvällssolen med Emil och ett yogapass här hemma (inte i sällskap av Emil dock, han är inte särskilt intresserad av det) (men där jag klarade en svårare variant av en av armbalanserna som jag tränade på i lördags OCH klarade att sparka upp till handstående vilket jag inte kunnat på typ ett år(!!) – inte för att yoga handlar om att klara svåra positioner, men det är en jäkla bra känsla när man vågar och när man inser att kroppen är stark och smidig nog för sådant som man bara kunde drömma om att klara för några år sedan, och den känslan av styrka och mod och smidighet speglar av sig på det mentala sen också). Nu: kvällsmat/fika i soffan, inklusive ännu en fantastiskt god smoothie! Färsk mango, frusna jordgubbar, blåbär och lite hallon, vaniljyoghurt och lite kokosyoghurt och apelsinjuice. Perfekt syrligt och sött på samma gång! Sen ska jag sova tidigt så jag förhoppningsvis är piggare imorn.