Yoga games 2017

Var ju på Yoga Games i Göteborg för en och en halv vecka sedan och vilken helg! Det finns inga ord som kan beskriva, det var så fantastiskt! Alla människor som är så öppna och glada och kärleksfulla, alla inspirerande lärare jag fick möjligheten att träffa och praktisera med, alla utmanande och lärorika klasser jag gick på, att jag fick hänga en hel helg med mamma och dessutom träffa massa nya vänner genom ”Team Grounded Factory”. Det tog mig flera dagar efter hemkomst innan jag var back on track. Läste på någons Instagram att personen hade en ”emotional hangover” och precis så var det – jag var helt överväldigad av intryck och känslor och tankar i flera dagar efteråt.

Jag är så otroligt glad och tacksam att jag fick chansen att åka, det var mer och bättre än jag någonsin kunnat föreställa mig och jag ska garanterat göra allt jag kan (dvs spara pengar) för att kunna åka nästa år också!

Bilderna nedan kommer från Yoga Games Facebook-sida och är från de klasser vi gick på. Man ser typ mina ben eller rygg eller armar på några av bilderna, men jag sparade ned dem för att minnas känslan eftersom jag inte har några bilder från själva klasserna (och det lyckas för jag blir helt lycklig när jag kollar på dem).