Use your smile to change the world, don’t let the world change your smile

Förra helgen var jag i Dalarna och paddlade SUP klockan halv sju på morgonen (så härligt!!!!) och firade student och testade mammas och Josts nya roddbåt i halv storm och var hos mormor och morfar en natt och åt och åt och åt. Tänker att bilderna får tala för sig själva (de råkade dock hamna i total oordning men vad gör väl det om hundra år).

Känner när jag kollar på och har redigerat de här bilderna att jag verkligen vill fota mer, det är ju så himla roligt! Har ju nästan alltid kameran i väskan men är dålig på att använda den, haha.

Idag var jag på ett yogapass efter jobbet, restorative yoga vilket är ren vila. SÅ SKÖNT och så välbehövligt idag. Har varit sjukt trött hela veckan, lagt mig lite för sent typ varje dag och ändå jobbat rätt effektivt vilket betyder att min energinivå var rätt låg. Så sjuttiofem minuters djupavslappning och self-love var fantastiskt. Hade dock lite svårt att slappna av mentalt, jag behöver en stunds flödande yoga först för att landa på mattan tror jag. Eller så var jag bara ovan. Stannade kvar typ en timme efteråt och pratade och yogade lite extra också, skulle lätt kunna hänga i studion hela dagarna. Älskar stället och alla människor – alla är så himla trevliga och positiva och inspirerande och öppna och peppande. Precis såna människor man borde omge sig med jämt! (Därmed inte sagt att jag inte har andra såna människor i mitt liv också, för det har jag massor av, men det är en speciell miljö på Yogahuset).

Den första och sista yogabilden alltså. Jag kan inte beskriva i ord känslan när jag ser dem – det har alltid varit positioner som jag typ inte klarat alls och stressat mig igenom och plötsligt så klarar jag flera sekunder. Och det mina vänner, är ett kvitto på att jag blivit starkare. Det är ett kvitto på att jag faktiskt praktiserat, att jag har pressat min kropp lite utanför min comfort zone, att jag har vågat stanna kvar i det jobbiga och fortsätta kämpa, att jag haft tålamod och styrka att hålla ut. Och för varje gång som jag tränat detta fysiskt på yogamattan, har jag också tränat det mentalt för att förbereda mig för livet. Jag har tränat på att våga stanna kvar i jobbiga saker och inte lägga benen på ryggen. Jag har tränat på att ha tålamod och öva öva öva när något är svårt. Och när jag känner mig starkare fysiskt, så känner jag mig också starkare psykiskt. Och jag HAR blivit starkare psykiskt. Jag vet vad jag klarar av – och att jag klarar mer än jag tror, speciellt med träning.