Dala-midsommar

Firade midsommar i Leksand igår och det blev en så bra dag och kväll! Så himla roligt! Inser när jag firar midsommar i Dalarna, och framförallt Leksand, att det ju är så midsommar ska vara och undrar lite hur jag kunnat inte fira här på så många år. Började dagen med att sjunga för mamma som fyllde år, eftersom både jag och Jesper var hemma på hennes födelsedag för första gången på ungefär tio år. Åt lång, god frukost, fixade mig och gjorde kransen. Sen åkte vi till Leksand och grillade, spelade kubb, var i Gropen och kollade majstångsresningen och dansade runt stången (såklart!) och sen spenderade vi resten av kvällen hos Martin och Sofie där jag träffade massa folk som jag inte träffat på många, många år och massa andra kompisar och det var bara så himla bra! Så, här kommer en bildbomb från kvällen.