100 happy days – dag 3 & 4 & 5

Det går inte så bra för mig att skriva varje dag vad jag är glad för, har liksom fullt upp med annat. Men här kommer dag tre, fyra och fem:
– började dagen med ett härligt yogapass i solen på altanen, sträckte, böjde, vred och rörde kroppen på det sätt som den behövde, önskade och förtjänade efter mil av promenader i dåliga skor på asfalt och kullersten dagarna innan,
– hängde i solen hela dagen, umgicks med familjen och bara myste,
– var på stan en sväng med Emil och åt glass och hade det trevligt,
– åkte båt, grillade och nattbadade med och hos Josefine och Anders, en äkta sommarkväll blev det!
– hängde hela dagen i Nås hos mormor och morfar med familjen och moster och kusinen, grillade och spelade kubb och hade det trevligt,
– åkte hem och kollade film och myste,
– är nu i Malung på dansbandsveckan för första gången någonsin!! Gårdagen var i och för sig inte så bra som jag hade förväntat mig (efter all hype från kompisar var förväntningarna höga…..) men det sägs bruka bli bättre redan idag så vi håller tummarna! Oavsett så är det ju så fantastiskt att dansa och mysigt att få hänga i en husvagn en hel vecka med några av sina bästa kompisar.