100 happy days – dag 6 & 7

Blir inte så mycket speciellt att skriva dessa dagar då de ser ganska likadana ut: sovmorgon, frukost, en sväng på byn, fixa sig, äta middag och dansa hela natten lång. I måndags satte vi upp förtältet vilket krävdes mycket blod, svett och tårar och en hel del kreativitet (vi står på asfalt så när det började blåsa satt tältet inte fast så bra utan hälften välte) så nu sitter det bland annat fast med spännband i Josefines bil – folk kollar lite konstigt men det står iallafall stadigt, haha.

Igår var vi i Grönlandsparken på dagen, där det plötsligt blev bröllop. Det roligaste var att jag och Josefine sagt samma morgon att vi ville gå på bröllop, så det blev ju bra timing (ingen visste att det skulle vara i parken förrän det hände).

Så, några saker att vara glad över:
– alla bra danser! Första dagen var det sådär som sagt, men nu blir det bara bättre och bättre. ÄLSKAR att dansa!!
– mysigt med husvagn, häng i parken och sådär. Jag är ju inte så mycket för festivalgrejen med grisiga campingar och massa alkohol, men såhär med husvagn och riktiga duschar (vi bor bredvid en idrottshall så duschar där) och bara nån cider i parken eller öltälten eller husvagnen innan dansen är rätt nice!