Dansbandsveckan 2017

Nu är jag tillbaka i Falun efter en himla bra vecka i Malung. Det var första men absolut inte sista gången för mig! Veckan har alltså bestått av massa dans, sol, bad, god mat och dryck och gött häng med både gamla och nya vänner. Gårdagskvällen var dansmässigt veckans höjdpunkt trots trötthet och förkylning, men överlag så var det hela grejen som gjorde det så himla bra. Spontaniteten och friheten i att allt är så nära och att det alltid finns saker att göra om man vill, att kunna gå till Grönlandsparken och hänga i solen under dagen om man vill det, att inte planera mer än att ikväll ska vi dansa, att ta livet som det kommer och släppa all stress, stämningen och känslan Det kändes lite som när man var liten och kunde göra vad man ville hela sommarlovet: cykla runt byn, gå och bada, hänga med kompisar hela kvällarna, ha sleepover och sådär (förutom att vi varken dansade eller festade då förstås). Det var längesen jag var hemma i Dalarna en längre tid på sommaren så det var härligt att äntligen få uppleva lite Dala-sommar igen., alla människorna, dansen (har alltså dansat sju dagar i rad och en bra låt får mig fortfarande att vilja dansa mer?!), osv osv osv. Hur som helst, dansbandsvecka var himla bra och jag kommer definitivt tillbaka nästa år igen!

Detta var alltså #100happydays dag åtta, nio, tio och elva.