100 happy days – dag 12, 13, 14 & 15

Sedan dansbandsveckan tog slut har livet inte varit jättespännande då jag drog på mig en hejdundrande förkylning som belöning för helgen. Nåväl, några saker att vara glad för finns det ändå:
– på söndagen hade jag en riktig mysdag, åkte till mormor och morfar och fikade och spenderade sedan resten av dagen med att sova i flera timmar (hur skönt är det inte att sova mitt på dagen när man är riktigt trött?!?!) och kolla några avsnitt Jane the Virgin på kvällen. Precis vad jag behövde och har längtat länge efter men tyvärr är ganska dålig på att göra.
– efter sovmorgon och ett lugnt yogapass i solen åkte jag hem till Uppsala på måndagen, fick åka första klass på tåget och tillbringade kvällen med att äta god middag och mysa med Emil.
– tog ännu en sovmorgon och cyklade sen runt halva stan i solen. Det är något speciellt med att cykla på sommaren, älskar frihetskänslan och barndomsminnena som det framkallar! Hursomhelst cyklade vi bland annat och kollade in en lägenhet SOM VI NU HAR FÅTT!!!!! Helt sjukt att vi fått ett förstahandskontrakt i Uppsala (typ omöjligt) men SÅ JÄKLA SKÖNT. Första september flyttar vi! På kvällen var Emil iväg med kompisar så jag hade pysselverkstad och fick lite feeling vilket slutade med att jag gjorde ett mala/halsband och fyra armband. Jag blev väldigt nöjd med dem! (Ska fota bättre bilder snart).
– igår åkte vi till Gimo för att hänga här några dagar, åt middag och spelade spel hela kvällen.
– våra tomatplantor växer och växer och växer och nu har det börjat komma blommor och knoppar som skulle kunna bli tomater. Håller alla tummar och tår för att det går vägen! Bara de blir färdiga innan vi flyttar, de öron högsta laget för att kunna flytta som de är, hahaha.