Made with love

Här kommer en bildbomb på de halsband och armband jag gjort den senaste tiden (förutom det sista armbandet som jag gjorde till min kusin i början av sommaren, men jag gjorde ett liknande till mig själv häromdagen som jag dock inte hunnit fota ännu). Känner att jag börjar få in snitsen nu så är väldigt nöjd med de flesta. Och det är ju så himla kul! Nästa steg blir att göra som jag kan sälja, materialet är ju inte superbilligt precis. Så, vill du beställa något är det bara att säga till – jag gör så gärna (förutsatt att det går att få tag på det önskade materialet såklart, den butiken jag köper från har inte alla halvädelstenar (såklart), men finns i och för sig säkert andra butiker också att beställa ifrån). Kan tyvärr inte skriva vad det är för pärlor/stenar på alla för jag minns inte exakt. Ska ta reda på det och skriva upp nästa gång jag är i butiken!

Tror de små är brun/orange jaspis men det är en av de jag är osäker på. De stora pärlorna har jag ingen aning om vad de är dock för de fick jag med som gåva vid min första beställning.

Lila howlite och lila jade (den stora).

Två olika färger av howlite (vit, facetterad och lila).

Syntetisk turkos (rosa) och vit jade samt ljusrosa jade (tror jag) och seed of life-hänge.

Vit jade, korallfärgad jade samt vit howlite.

Syntetisk turkos (rosa) och vit jade.

Samma pärlor som det första armbandet som jag som sagt tror är brun/gul jaspis, men är inte säker.

Vit och korallfärgad jade. På mitt tror jag även att jag satte någon pärla vit howlite också.