Soul therapy – 100 happy days 25-34

Förra helgen var SÅ BRA. Åt supergod middag och drack drinkar och hade mimosa-brunch och hängde på stranden och gjorde sangria och festade och var på Pride-fest och framförallt: pratade och umgicks en massa.

Så, Malmö var himla bra och att få hänga en hel helg med tjejerna var fantastiskt för de är också himla bra, och hela semestern var så bra, men det var också skönt att komma hem till Uppsala, till vardag och rutiner igen.

Den här veckan har varit mest jobb (Sommaruniversiaden, Student-OS, börjar i veckan så har jobbat massa med press inför det tex) och träning och yoga, förutom i måndags då vi var hos Anna och Rickard hela kvällen på middag och häng, och i fredags då jag träffade Lisa. Det blev aw och sangria som slutade med en utgång. Igår sov jag superlänge och låg sen på soffan typ hela dagen, inte för att jag var särskilt bakis utan mest för att jag var så himla trött och inte gjort det på flera månader. Idag tog vi en cykeltur till Hågadalen där vi promenerade och sprang och njöt (jag iallafall) av att vara ute i naturen och skogen igen, trots regnet. Precis som med löpningen/träningen så kände jag bara hur mycket jag vill göra det oftare, har mycket jag tycker om att vara ute i skogen och naturen och röra mig, hur bra det får mig att må. Jag hoppas det finns skog i närheten av den nya lägenheten så jag kan prioritera det lite lättare och oftare i framtiden. Resten av kvällen har jag städat och sen myst med morotskaka, te, tända ljus och film. Känns som höst och det gör mig ingenting känner jag, snarare tvärtom: så himla mysigt ju!

Den sista bilden symboliserar känslan efter att ha varit ute i naturen och regnet i flera timmar och sen få komma in och mysa med te och morotskaka och film. Kan vara ett av de bästa sätten att spendera en söndag på. Och garanterat en av de bästa känslorna ever.