Life is what happens while you’re busy making other plans

Nu var det en vecka sedan jag skrev igen. Förra helgen fortsatte med en eftermiddag och kväll i Nås för att fira morfars födelsedag där jag även fick med mig köksbord och stolar ifrån. Så resten av helgen tillbringade jag med att slipa och måla och betsa och fixa och det blev sååååå bra och var så roligt! Eller framförallt rofyllt att hålla på och måla och greja. Och kul att få vara kreativ och tänka vad som blir snyggast osv. Jag ville ju bli inredningsarkitekt när jag var mindre, haha. Satt ganska många timmar på Pinterest och Instagram och letade inspiration ska jag säga. Slutresultatet får ni se sen när det är på plats i nya lägenheten! Hann även med en löptur i skogen, inte någon mil som jag tänkt men iallafall nånting.

I veckan har jag inte gjort så mycket spännande alls. Kollat in nya lägenheten och mätt och sådär och jobbat och tränat… Och såklart packat inför flytten! Idag har jag dock hunnit med lite mer förutom packning och städning och rensning (har fyra Ikea-påsar med sådant som jag ska sälja/skänka/slänga): vaknade tidigt av att Emil gick upp för att åka på golftävling och så såg jag solen och kände den kyliga höstluften från fönstret så kunde inte somna om utan tog en promenad som ledde (via Waynes för att köpa smoothie pga jag var rätt hungrig redan då) till en svettig och jobbig yogaklass på Yogahuset. Jag var tveksam om jag skulle skaffa medlemskap nu när jag kommer bo längre iväg, jag är lite lat när det gäller att ta mig iväg om det är en längre bit, men samma sekund som jag klev in genom dörren på studion var alla tvivel bortblåsta. Klart jag ska ha medlemskap där! Jag älskar ju att vara där så jag får ju prioritera det helt enkelt.

Efter allt packande och sådär tog jag en löptur som jag planerat i flera dagar – kände att det var dags att testa formen inför nästa helg när vi ska springa Tjejmilen igen. Det blev tio kilometer längs Fyrisån. Ingen superhastighet, men med tanke på att sex kilometer långsam jogg är det längsta på typ ett år så är jag nöjd ändå att jag klarade det och dessutom utan att känna mig stendöd efteråt. Spurtade typ sista kilometern för att bli lite extra trött så då var jag spyfärdig när jag kom hem, men hade jag fortsatt i samma lugna tempo vågar jag nästan säga att jag hade klarat någon kilometer till. Och HUR FANTASTISKT är inte det?!?! Att min kropp är så stark att den klarar av att springa (eller jogga eller lufsa eller vad du nu vill kalla det, but still) EN HEL JÄKLA MIL trots att jag inte tränat så mycket löpning det senaste året. HEJA KROPPEN alltså!!!!!

Såhär fint var det där jag sprang idag, det gjorde det ganska mycket lättare också.

Nu: sova! Har kommit på att jag älskar att lägga mig tidigt på helgen så man vaknar rätt tidigt nästa dag också. Och imorn blir det mer packning och fix och så ska jag ta en promenad med Lisa. Och kanske gå på yoga nu när jag köpt medlemskap. Himla ”synd” att jag måste utnyttja det alltså……..

100 happy days 39, 40, 41, 44, 48