Home sweet home

Idag har varit en lång dag på jobbet med nästan bara massa ekonomijobb av diverse olika slag. Jag måste säga att jag tycker att det är ganska kul, jag har gillat matte ända sedan barnsben (förutom i gymnasiet men jag tror det var mer min prestationsångest som gjorde att jag inte gillade det då) men det tar på krafterna när man verkligen måste tänka och räkna och hålla på (men det är också den ”problemlösningen” som jag tycker är det roliga med ekonomi, att verkligen få utmana sig själv). Sen cyklade jag hem och har pysslat här hemma hela kvällen. Planterat om tomaterna i lite bättre krukor nu när vi har stor uteplats (och vi har säkert tio som är relativt stora, vissa även gula och röda, och sedan säkert tio till som är mini-mini än så länge) och packat upp det sista. Det enda som saknas nu är någon form av bokhylla eller byrå, en matta eller två och kanske någon tavla. Men det kommer, allt behöver ju inte vara färdigt direkt – så länge det inte står massa kartonger och sådant överallt så är det lugnt, för det klarar jag inte; får panik av att ha saker och kaos överallt så de senaste veckorna med flyttkaos både i gamla och nya lägenheten har varit superjobbigt för mig. 

Här kommer ett par sneakpeak-bilder på en del av lägenheten, den på soffan tog jag när jag kom hem (det var fortfarande kaos i andra änden då) och den andra är från denna stund. Ska fota mer och bättre bilder en annan dag. Måste dock säga att jag älskar kistan och bordet och stolarna och sängen (och hela lägenheten för den delen). Kistan, köksbordet och stolarna kommer från mormor och morfars lada och typ morfars farföräldrar eller så. Bordet och stolarna har jag slipat och målat men kistan är hittills bara slipad. Har inte bestämt om den ska vara träfärgad eller vit ännu – beror lite på vilken färg vi tar på mattan under osv. Sängen har Jost och morfar snickrat ihop så den har massa smart förvaring under (ett måste när man bor trångt). Åh, jag känner på mig att jag kommer trivas så bra här! Det gör jag redan!