Rosa bandet-loppet (Lidingöloppet 10km)

Vi fick startplats till Rosa bandet-loppet (fd Lidingöloppet tjej fast som nu även fanns med mixed-klass) av Johanna i sommarpresent i juni som en fortsättning på vår löpträning med Malin Ewerlöf förra hösten och sådär (och för att vi ju måste leva som vi lär såklart!). Idag var det dags och jag var SÅ TRÖTT innan. Var på en yoga-workshop med Victoria Carp igår (sjukt bra för övrigt – gå på det om ni får chansen) och vet inte om var det eller allt annat som varit och för lite vila på sistone men hela kroppen kändes som bly. Efter första kilometern visste jag på fullaste allvar inte om jag skulle kunna ta mig runt alla tio kilometer. MEN jag lyckades och trots att jag gick de flesta av backarna efter tre kilometer (och det är många i lidingöloppet kan jag säga) så blev min tid den tredje bästa någonsin på tio kilometer för mig. Så jag är verkligen nöjd! Är galet trött nu efteråt men det blev en härlig dag trots att jag var så opepp och ur form imorse.

Här kommer förresten en bild från workshopen med Victoria också.

Nu: lite self care med en varm dusch, tända ljus, relax-musik och en extra stund med att ta hand om kroppen och ge den lite kärlek efter helgens prestationer. Vi har inget badkar (TYVÄRR) men att tända ljus och slå igång lugn musik har blivit min nya grej för att komma ned i varv på kvällarna, även om jag ”bara” duschar som vanligt. Idag blir det dock en längre stund med scrub och sådär (älskar Rituals produkter, både för kropp och ansikte). Sen mat och däcka i soffan en stund.