Life is like riding a bicycle – to keep the balance you must keep moving

Som en konsekvens av gårdagens löpning har jag inte kunnat stödja på hälen på typ hela dagen. Har haft problem till och från i flera år och de senaste veckorna har det eskalerat och idag var det värre än någonsin. Det blev en stunds yoga för att väcka kroppen och försöka få igång blodcirkulationen innan jobbet (det hjälpte allt utom hälen) och sen akutbokade jag ett besök hos sjukgymnasten för att få tips och hjälp. Det blev tejpning och ordinerad (aktiv) vila och ev även Ipren-kur tills smärtan är borta och inflammationen lagt sig (det var hälsporre, vilket är en inflammation i muskelfästet). Det där med vila känns riktigt jobbigt – jag vill ju kunna springa och dansa och promenera och röra mig nu när det är så fint ute! Men förhoppningsvis går det snabbt över om jag vilar. Tack och lov är ju dessutom yogan så pass anpassningsbar att den går att göra fastän någon kroppsdel gör ont. Så, idag blev det en halvtimmes core och armbalanser och inversioner efter jobbet, inspirerad av lördagens workshop.