Trust the process, good things are coming your way!

Jag har alltid haft svårt för commitment, svårt att vara nöjd och trivas när vardagens tristess slår till. Funderade ungefär 70000 gånger på att byta utbildning – det var inte det jag ville, det fanns inga tydliga jobb, osv osv osv. Men jag fortsatte ändå, litade på att det skulle lösa sig, fick praktiken och sen jobb på svensk studentidrott och idag är det exakt ett år sedan som jag började jobba. Tänk vad tiden går fort och vilken jäkla tur att jag fortsatte även när jag tvekade, att jag inte ”gav upp” där under andra året när jag inte visste riktigt någonting. Jag har lärt mig och utvecklats så otroligt mycket det här året, träffat så många intressanta människor och gjort så mycket spännande saker. Och det bästa är att det är bara början! Det är många saker på gång nu med stora internationella mästerskap, en ny strategi och annat roligt och jag ser så mycket fram emot de kommande åren och att få fortsätta utvecklas och lära mig saker och ha kul inom svensk studentidrott. Ingen vet vad som händer om ett, två, fem eller tio år – men det spelar inte så stor roll längre. För första gången i hela mitt liv typ så känner jag ingen stress över att vilja vara någon annanstans, göra något annat. Jag har såklart drömmar som jag vill uppfylla så småningom, lite för många till och med, men just nu vill jag inte vara någon annanstans än precis här och nu och det är SÅ. JÄKLA. SKÖNT.

Dag 1 på praktiken på Sveriges Akademiska Idrottsförbund.

Studentidrottsgalan 2015 – minns hur stolt jag var och hur coolt det kändes att ha tröjan på mig.

Sista dagen på praktiken, mars 2016.

Och så (väldigt) lite av vad detta år inneburit (dvs de enda bilder jag har kvar på mobilen och inte bara på datorn vilket är typ bara när vi gjort speciella aktiviteter, vi gör alltså mer än bara tränar, haha).

En av de första dagarna på jobbet för mig och Adam som började precis innan mig.

Och på tal om jobb: idag skrev jag kontrakt så nu är det officiellt! Om några veckor påbörjar jag en yogalärarutbildning och någon månad senare eller i januari börjar jag ha klasser på Nordic Wellness här i Uppsala en gång i veckan. SÅ KUL! Så här kommer en throwback till när jag höll en klass för mina kollegor på Sandhamn i somras.