Do more of what makes you happy

Idag tröttnade jag på att ligga sjuk hemma i soffan så när solen tittade fram tog jag mountainbiken och gav mig ut på en cykeltur (får ju fortfarande inte springa eller knappt gå pga hälsporren) i de närliggande skogarna. Förutom att jag körde fast i en leråker utan dess like (vilket i och för sig var rätt komiskt också) så var det fantastiskt! Solsken, blå himmel, skog, höstlöv, fågelkvitter och bara jag och cykeln och stigen. Titta bara!

Såg dock ut som jag badat i lera när jag kom hem, men med rätt kläder och en väntande dusch har jag inget problem med att smutsa ner mig.

Sen tog vi en promenad till Gränby, jag behövde lim till mitt smyckespyssel och så handlade vi kvällsmat. Vi skulle äta tacos men det slutade med skaldjur och massa gott. Älskar plockmat och framförallt skaldjur!