On earth there is no heaven, but there are pieces of it

Imorse började jag dagen med ett längre yogapass på balkongen. Det var nästan två veckor sedan jag körde ett längre och ganska fysiskt pass, så det var såååå skönt. Helt galet hur kroppen kan vänja sig vid och behöva vissa saker så snabbt – varje rörelse på yogamattan idag fick hela kroppen att kännas ”åh” ”ah”, älskar såna dagar (för det är ju inte alltid det känns så tyvärr).

Sen tog jag och Emil en cykeltur till skogen igen, skulle dit jag var igår men ta en annan väg dit. Det gick sådär, hamnade på små stigar och i en ko/hästhage bland annat. För mig som hade mountainbiken gick det bra, men för honom med damcykeln var det värre, haha. Hade med oss fika som vi avnjöt vid en liten sjö, tog en paus i solen och bara njöt av livet. Som jag älskar såna här dagar och att vara utomhus såhär. Och så glad jag är över att ha hittat dessa skogar – nu känns det inte lika jobbigt att inte hinna åka hem till Dalarna så ofta. Nu kan jag få den återhämtningen här också. Synd bara att jag inte får springa eller gå ännu – men har ju hittat min nya favoritsysselsättning med cykeln. Här kommer en bildbomb, hade faktiskt med mig kameran idag och fotade en massa.