Studentidrottsgalan 2017

I helgen var det Studentidrottsgalan vilket innebar en herrans massa jobb hela veckan och helgen men det var det värt! Torsdagen gick åt till fysioterapeut-besök och jobb och sen tänkte jag stressa ned från jobbet med ett rejält svettigt pass på gymmet (jag vet, när hände detta?!?!), blev sådär lagomt nöjd när jag möttes av typ tjugo femtonåriga pojkar på gymmet som stojade och hade sig (mvh pensionären). Blev iallafall själv till slut och det blev både massa kondition och sen lite styrka på det och det var såååå skönt.

På fredagen tog jag lite sovmorgon, yogade en längre stund och jobbade hemifrån några timmar. Sen hämtade jag hyrbilen, körde till jobbet och så vidare till Stockholm och Studentidrottsgalan. Resten av helgen har bestått av jobb, jobb, jobb. Det var workshops och föreläsningar och galamiddag och nattklubb och däremellan massa saker som skulle fixas. MEN: det är ju så kul! Insåg när jag var mitt uppe i någonting och egentligen var rätt stressad, att jag tycker att det är jäkligt roligt att jobba med event. Så, i det stora hela kändes det knappt som jobb utan mer som en rolig grej (jag menar, i princip alla andra var ju där som volontärer….). Och alla engagerade människor – man blir ju så pepp och inspirerad!

Idag har jag varit ledig som kompensation för helgens jobb. Tänkte ta sovmorgon men vaknade av mig själv klockan åtta (så går det när man haft många tidiga morgnar även på helgerna på sistone) (och när man somnade redan före klockan sex kvällen innan…..), såg snön utanför fönstret och tog en lång promenad. Yogade, åt frukost, fixade mig och sen cyklade jag till stan för att fika med Maja. Blev en lång fika och så avslutade jag med en yogaklass på Yogahuset. Tänkte gå på gymmet men har rätt ont i och skavsår på fötterna från helgen så ville inte klämma i dem i gympaskorna igen (mina gymskor är samma modell som mina vardagsgympaskor som jag hade hela helgen och fick ont av). Nu är det sovdags och imorgon tillbaka till ekorrhjulet igen. Tur att det är ett ekorrhjul jag tycker är roligt och trivs med!