Kvällsskidåkning

Det går inte så bra att hålla liv i bloggandet inser jag… Men det är ju viktigare att leva än att skriva om att leva, typ.

Här kommer ytterligare en bildbomb från de senaste dagarna: hemtentor, fina cykelturer till jobbet på morgonen, en tur hem till Dalarna för att spendera två sena kvällar i skidspåret, ha myskväll med bad och – som inte finns med på bild – vara i Nås en sista gång (❤️❤️❤️).

Det var väldigt mysigt att vara på Lugnet sent på kvällen, mörkt och bara lite lampor igång men framförallt för att vi var i princip ensamma (speciellt halv tio en lördagkväll, på fredagen var vi där lite tidigare och det var lite mer folk) och kunde åka som vi ville utan att oroa oss för att något proffs skulle swisha förbi eller åka på en om man ramlade, så vi åkte sprintbackarna (som för övrigt är SJUKT branta!) och lite sådär också för att träna backar lite extra. Uppåt är ju delvis teknikträning men framförallt bara att jobba kondition, men nedför tycker jag fortfarande är lite läskigt så det är bra att träna mer så jag känner mig säker när det är dags för Tjejvasan (!!!!). Och, man kan ju lika gärna umgås en kväll i skidspåret som en kväll hemma i soffan. Kanske inte riktigt lika lätt att prata, men ändå kul grej!