Födelsedagsfirande x2

Igår var såååå bra! Rickard fyllde år så Anna hade fixat överraskningsfirande med korvgrillning och häng i skogen. Med musik, snö, sol och lite alkohol kändes det som vilken after ski som helst och det var superhärligt! Tänk att Uppsala också kan leverera sånt, vem hade väl trott det?! Sen fortsatte vi dagen hemma hos dem, åkte hem och fixade oss och packade och fortsatte med en kväll på stan. Skulle åka hem typ senast tolv hade jag tänkt men slutade med att vi var kvar till stängning och inte hemma förrän halv fyra eller så. Låt oss säga att det var liiiite jobbigt att gå upp när klockan sen ringde 06.45 imorse……..

Idag åkte jag till Ronneby och ska vara barnvakt åt Melle en vecka när pappa och Tess är utomlands. Möttes av ett snövitt landskap här också, så det slutade med en dag med pulkaåkning och bygga snögubbe. Sen hade vi en väldigt försenad födelsedagsmiddag och så har jag sovit ett par timmar i soffan (mvh är tydligen inte ung längre)… Nu: sovdags på riktigt!