Barnvakt

Just nu är jag som sagt barnvakt åt Melvin nere i Ronneby, så dagarna går mest åt till jobb, lek och träning. I söndags byggde vi snögubbe och åkte pulka, idag åkte vi skridskor och så ska vi bla på lekland någon dag.

Jag är sjukt nöjd att jag ändå prioriterat träningen någorlunda de senaste dagarna, jag hade lika gärna kunnat däcka i soffan av trötthet efter att Melvin somnat men vill ju ändå hålla i rutinen. Så det har blivit två tabata-pass: ett med fokus på överkropp och ett med fokus på ben och rumpa med mitt nyinköpta miniband, och idag lite jobbigare yoga. Inga timmeslånga träningspass eller supermycket kondition (svårt när man inte får springa eller hoppa och inte har tillgång till utrustning) men allt är bättre än inget och jag har träningsvärk både här och där (OCH det var svinjobbigt även om det var kort), så lite skillnad borde det ändå gjort. Det viktigaste är ju faktiskt bara att röra på kroppen, svettas, få upp pulsen och ha kul!