Wake up every morning with the thought that something wonderful is about to happen

Idag började jag dagen med ytterligare en skidtur – den sista inför Tjejvasan! 13,5 kilometer blev det och förutom en extrem svacka redan efter typ fem kilometer (som kan ha berott på det faktum att jag inte åt frukost innan pga tänkte mig inte riktigt för och tiden då jag kunde träna kondition innan frukost uppenbarligen är förbi) så kändes det riktigt bra! Jag ska nog klara de där tre milen ändå! Framförallt var det ju också fantastiskt härligt att få åka i bra spår och ett riktigt vinterlandskap för en gångs skull. Tänk om varje dag kunde få börja såhär!

Sen har jag jobbat typ resten av dagen. När en börjar jobba klockan 11 får en jobba senare på kvällen istället, men det var det värt för den starten på dagen. Och nu har jag kört ett kort yogapass på Yogobe – Yoga för skidåkare med Monika Björn och ätit middag. Next up: duschen och sen krypa ned i soffan och läsa lite innan det är dags att sova.