Heja kroppen!

Kroppen alltså – vilken fantastisk sak! Igår tog jag mig alltså tre mil på skidor utan att ha tränat ihjäl mig inför. Ja det var svinjobbigt men mest för att det gjorde ont ungefär överallt. MEN det mest fantastiska är ju återhämtningen! Proppade i mig dextrosol, mat, choklad, massa vätska, resorb och ännu mer mat och choklad och nötter och vätska under resten av kvällen, gick och la mig tidigt och sov elva timmar och vaknade redan före klockan nio – ganska pigg och utvilad men framförallt: ingen träningsvärk och nästan inget ont. Jag hade förväntat mig dagar av ett helvete ungefär med ont överallt, massa träningsvärk och supertrött. Känner mig stum och seg i benen och känner lite i ena axeln och knäna, i övrigt ingenting. Och det, det är värt all kärlek till kroppen som bara är möjligt! Tre mil på skidor och nästan helt återhämtad ett dygn senare. Jag är så jäkla stolt över mig själv och min kropp – inte bara för att jag klarade tre mil utan också för att min kropp uppenbarligen är så stark att den inte slits nämnvärt av det.

Eftersom jag kände mig så pigg som jag gjorde och dessutom vaknade till solsken och blå himmel och tolv minus, så började jag och mamma dagen med en skridskotur på sjön vilket var helt fantastiskt.

Nu sitter jag på tåget hem till Uppsala igen. Med tanke på vädret idag och att det är bästa möjliga vinter i Falun just nu så tar det faktiskt lite emot att åka härifrån men that’s life. Förhoppningsvis får Uppsala lite av samma snart! Min hälsporre börjar dessutom äntligen bli bättre tror jag (har inte ont idag trots att jag kände av den igår vilket är ett mycket bra tecken) så snart ska jag börja springa igen! Och i veckan ska jag ha sju (!!) yogaklasser vilket också ska bli superkul:

Måndag: Nordic Wellness som vanligt 20-21
Onsdag: lunchyoga på Yogahuset 11.30-12.15
Torsdag: hatha vinyasa och yin yoga på Yogahuset 17.45-19.15 och 19.30-20.30 (tror jag)
Fredag: lunchyoga på Yogahuset 11.30-12.15
Söndag: barnyoga x2 på Yogahuset som vanligt