Family time

Har som sagt haft familjen på besök i helgen. Tess och Melvin kom redan i torsdags och på fredagen var Melvin med mig medan Tess jobbade. Jag jobbade halvdag hemifrån (gick upp redan halv sju och började jobba direkt så den där halvdagen var tidigt avklarad!) och sen åkte jag och Melvin till Fyrishov och badade hela eftermiddagen. Många åk i rutschkanorna blev det, men det var kul och mysigt att få umgås sådär. Sen kom pappa och Tess och vi hade myskväll med plockmat och prat.

I lördags vaknade vi ganska tidigt, åt frukost och myste med lite film. Sen tog vi en tur ned till stan, kikade i lite affärer, lekte i Pelle Svanslös-lekparken och fikade på Storken (älskar Storken!! <3). Efter middag och mer mys här hemma gick vi till Emils jobb och lekte på skolgården en stund innan vi spelade spel nästan hela kvällen lång och idag vaknade vi återigen tidigt (det blir så när en har en sjuåring i samma rum), jag cyklade till Årstahallen och handlade och så åt vi våfflor till frukost. Sen åkte pappa och Melvin hem och jag och Tess gick till Gränby. Shoppade lite (jag köpte bara nödvändigheter som torrschampo och ny BB-cream eftersom det tagit slut, har fortfarande en budget att hålla och ingen plats för onödig shopping) och åt lunch. Det har varit så mysigt att ha dem här, vi ses ju inte så ofta längre när vi bor i olika delar av landet…

När hon åkt hem satt jag en stund på balkongen och fixade lite administrativt med företaget, sen tog jag en cykeltur. Skulle egentligen bara cykla till Mediamarkt och kolla på en actionkamera som jag är sugen på, men det var så skönt så jag cyklade längre, kom på att jag skulle kolla efter en ny cykel på XXL  (behöver en ny till Tjejvättern) och när jag kom till Mediamarkt hade de stängt… Så det blev varken kamera eller cykel, haha. Sen har jag storstädat lägenheten och fixat det riktigt fint. Det är kanske inte världens roligaste att städa, men det är ändå något tillfredsställande i att göra det, speciellt när det är ganska stökigt och skitigt innan. Såhär fint är det på byrån nu, skylten/tavlan har jag fått av mamma och den turkosa krukan fick vi i inflyttningspresent av pappa och Tess (jag hittade den på Myrornas igår men köpte den inte pga inte i budgeten även om den var billig, men så sprang Tess tillbaka och köpte den och gav den till mig). Nu har jag försökt mig på deklarationen (inte enkelt med eget företag…..) och ska läsa/bläddra några sidor i någon bok innan jag sover. Siktar på att fortsätta med tidiga morgnar, på jobbet eller med träning. Den här veckan är det ju dessutom kortvecka, tre och en halv arbetsdag bara! Sen åker jag hem till Dalarna och åker skidor och njuter av vårvinter (hoppas jag) och umgås med andra delar av familjen.