I work out in the morning, before my brain figures out what I am doing

Inte riktigt så faktiskt – brukar vara uppe så pass långt innan att min hjärna är väl medveten om vad jag gör (framförallt är det till och med hjärnan som vill träna men kroppen som vill snooza vidare). Hursomhelst, började dagen med simning som planerat, en kilometer blev det denna gång också och det var så skönt. En cykeltur i morgonkylan (-11 imorse – var är våren????) och simning, en kort stund i bastun och sen till jobbet – redo för dagen! Tänk vad lite motion, frisk luft och solsken gör med humöret och energinivån. Den senaste veckan har det känts som att jag kommit ut ur vinteride varje dag. Känner mig pigg och fokuserad och pepp på livet, jämfört med häromveckan när jag var så trött och ofokuserad och omotiverad till typ allt.

Efter jobbet har jag mest packat inför helgen, åker till Dalarna imorgon för en helg med familjen och släkten och vänner, skidåkning och pulka och korvgrillning och annat mys! Ser fram emot riktig vårvinter, väderleksrapporten lovar sol och runt nollan nästan hela helgen som det ser ut nu – bästa möjliga alltså.

Har för övrigt köpt en selfiestick till min gopro nu så förvänta er både bilder och videos framöver.

Nu: sovdags!