Do more of what makes you happy

Hallihallå,

Tänkte bara titta in och säga att jag lever. Helgen i Trondheim var fantastisk (varför har jag aldrig varit i Norge innan (förutom som barn)?!?!?!) och denna vecka har jag jobbat, tränat lite och fått min nya cykel. Har alltså inte så mycket mer att berätta men såhär såg det ut i helgen, fotade dock inte så mycket som jag brukar för jag ville hellre njuta av livet i verkligheten. Utöver det som bilderna visar så åt vi våffelfrukost och gick runt typ hela Trondheim och simmade och badade bubbelbad (och åkte lite vattenrutschkana). En helg helt i min smak med andra ord!

Blir himla imponerad av mig själv: inte nog med att jag målat och fixat möbler och planterat blommor, jag har nu även skruvat ihop en cykel! Snabba brillor har jag också köpt:

Resultatet! Ska bara justera sadelläget och lite sånt samt dra åt alla skruvar om några dagar, så är den redo för Tjejvättern.