Balans i livet

Tog sovmorgon imorse och vaknade typ elva, det var riktigt längesedan det hände men så himla skönt! Sen gjorde jag pancakes som vi åt på balkongen i solen och så har jag tillbringat nästa hela dagen där. Läst, sått lite mer, fixat med cykeln (skruvat åt allt nu när jag cyklat några mil på den), målat naglarna och bara njutit av att inte ha några måsten eller tider att passa på hela dagen. När solen försvann bakom molnen och husen tog jag den planerade cykelturen. Det blev nästan 27 kilometer, kortare än jag planerat men inte heller en särskilt lång fikapaus, bara stannade och drack lite vatten och åt ett par äppelklyftor snabbt. Men härligt var det och snart är jag ju uppe i en tredjedel av Tjejvättern utan att det känns som för mycket iallafall. Skönt att se att träningen tar sig även om det tyvärr inte är supermycket tid kvar. För första gången i hela mitt liv måste jag nog börja planera min träning lite mer noga för att hinna träna så mycket och det jag vill innan loppet (loppen, har ju simningen i juli sen!).

Hursomhelst, den här helgen har innehållit den perfekta blandningen av träning och rörelse, gott att äta och dricka, socialt umgänge och bara lugn och ro och återhämtning. Balans i livet helt enkelt!

Förresten, kolla vad det växer i de jag sådde häromdagen: