Love life

Aaaaah livet!!! Sån himla härlig dag idag! La mig tidigt igår och vaknade tidigt idag, gick på en superrolig yogaklass, åt brunch med Maja och fortsatte med häng i solen på vår balkong någon timme. Sen åkte hon hem och jag mötte upp Lisa och Emelie på stan för rosévinspremiär och sen cyklade vi hem till Lisa och åt middag och hade filmkväll. Aktiv och fullspäckad men ändå skön och avslappnad dag – precis som jag älskar det!

Imorn ska jag cykla ett längre pass om benen tillåter (har träningsvärk IGEN) och städa och så här hemma. Resten av dagen ska jag bara chilla. Hoppas på sol så en kan sitta på balkongen men vi får se. Förresten – jag sådde frön i onsdags och idag såg jag att några börjat komma upp, så coolt att det går så snabbt!

Persiljan kom upp häromdagen för de sådde jag för rätt längesen, men tror inte den mår så bra eftersom det bara är i ett litet hörn av krukan och de som är växer rätt dåligt.

Nu är det sovdags!