Take time to make your soul happy

Igår började jag dagen med yoga på balkongen i morgonsolen, vilket var helt fantastiskt!

Sen jobbade jag och vi hade heldag med att rensa mail, datorer och servrar inför GDPR samt arbete med den kommande verksamhetsplanen. Efter jobbet skyndade jag till Decathlon, köpte lite cykelkläder och saker för att simträna så nu är jag redo för både Tjejvättern och Vansbro tjejsim! Sen skyndade jag vidare hem, åt mat och cyklade till Stenhagen för yogaklass. Det kom en person, men på samma sätt som det är bra för en deltagare att vara ensam så var det bra träning för mig. Det blir ett annat – djupare – sätt att instruera när det är bara en person.

Sen kom mamma på kvällen och sov här (vilket jag kan ha glömt tills hon ringde när jag var på Decathlon och frågade när jag skulle komma hem från yogan, haha). Imorse lyckades jag vara på jobbet liiite tidigare igen (trots att vi åt frukost OCH att jag cyklade långsamt bredvid mamma som gick ner till stan) och har gjort ekonomi i princip hela dagen. Efter jobbet cyklade jag direkt till Botaniska trädgården för att hålla barnyoga. Supermysigt och kul! Det kommer bli tre gånger till nu i början av sommaren; 7, 14, 28 juni, och kanske fler efter semestern beroende på livet.

Avslutade dagen med att stanna kvar på Julias svinjobbiga – men såklart väldigt roliga – yogaklass. Det märks att jag tappat min egen praktik en del på sistone, det är en helt annan sak och inte lika jobbigt att instruera. Dags att börja igen (när jag nu ska hinna det, har ju en hel del annan träning jag också vill göra……).

Nu: sovdags och imorn är det fredag och på söndag åker jag till Nice!! Såhär såg det ut senast vi var där: