Do more of what makes you happy

Idag åkte vi till Gimo, Emil skulle rösta och så åt vi middag hos hans föräldrar. Eftersom solen sken och sommaren inte verkar vilja släppa sitt grepp riktigt än så tog vi en tur till dammen och jag simtränade och badade. Det var fortfarande ganska varmt i vattnet och framförallt var det så härligt att simma utomhus. Galet att jag för bara tre månader sedan tyckte det var läskigt att simma ute och nu gör det hellre än inne i bassäng!

Nu har vi kollat valvaka och jag har planerat veckan litegrann. I veckan som kommer ska jag jobba lite både på mitt ”riktiga” jobb och på gymmet, gå i skolan lite (jag har redan läst en del av det vi läser nu så jag prioriterar jobb lite mer denna kurs) och i helgen fyller jag år. Det blir dagsfest som nollningsaktivitet, middag på restaurang och på söndagen blir det kalas med släkten som kommer hit. Så dessutom ska jag hinna med att baka något och helst även att träna – men det ska nog gå. En kort löptur någon morgon och några snabba pass på gymmet när jag ändå är där några dagar så har jag löst det!