Retreat: självkärlek

Längtar du efter en paus i vardagen? Skulle du vilja ha en dag bara för dig, där du får återhämta dig med yoga, meditation och samtal om livets stora frågor? Då är den här dagen perfekt för dig!

Vi kommer att börja dagen med ett yogapass för att sedan fortsätta med samtal. Efter lunch samtalar vi vidare och avslutar sedan dagen med ytterligare ett yogapass. Yogan kommer att anpassas efter deltagarna, så det spelar ingen roll om du är nybörjare eller erfaren yogautövare – alla kan vara med! Vi bjuder på fika och vegetarisk lunch.

När: 15 mars. Vi börjar 9.00 och avslutar vid 17
Var: Tamarind hälsostudio på Glimmervägen 2 i Eriksberg, Uppsala
Pris: 945kr, då ingår två yogapass, två gruppsamtal, fika samt vegetarisk lunch
För vem: alla som känner ett behov av eller intresse för en dag bara för sig, med fokus på återhämtning och självkärlek. Både yogan och samtalen kommer att anpassas för deltagarna så det spelar ingen roll om du är nybörjare eller erfaren yogautövare eller har funderat mycket eller lite över de frågor vi samtalar kring.

Hela du är välkommen, precis som du är.

Anmälan: Maila följande till hello@josefintrogen.se:
– Namn
– Adress
– Personnummer
– Mailadress
– Telefonnummer
– Eventuell specialkost
– Att du godkänner att vi hanterar dina personuppgifter i samband med eventet
– Något annat du tycker att vi borde veta inför dagen

Sista anmälningsdag är 9 mars.
Betalning sker på faktura som mailas efter anmälan. Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till någon annan utan extra kostnad.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in helgen om det är färre än 6 anmälda deltagare vid sista anmälningsdag. Max antal deltagare 14 stycken, först till kvarn.

Om du har frågor är du välkommen att maila till hello@josefintrogen.se.

Vi ser fram emot att möta dig på mattan!

_____________________________________________________

Om oss som leder dagen: 
Josefin har ett stort intresse för rörelse och hälsa av alla dess slag. Genom yoga och meditation kan vi utforska både våra fysiska och psykiska kroppar, lära känna oss själva och våra behov och hur vi reagerar på – men också hur vi kan hantera och agera kring – livets svårigheter utanför yogasalen. Genom praktiken på mattan kan vi stärka oss själva och den vi vill vara när vi kliver av mattan och ut i verkligheten, men också lära oss acceptera och älska oss själva precis som vi är, med alla våra tillgångar och brister. Josefin är utbildad yogainstruktör och folkhälsopedagog och blivande fysioterapeut. Josefin kommer att leda yogapassen under dagen. 

Marias stora intresse är hur vi kan utvecklas som människor. Med hjälp av självmedkänsla (compassion) och närvaro i nuet men också genom att reflektera över livsfrågor som meningen med livet, hopp, tillit och förundran, finns en möjlighet att hitta hem till oss själva och blir stärkta i den vi innerst inne är. Maria är utbildad i existentiell folkhälsa, coaching och motiverande samtal, och arbetar till vardags med samtalsgrupper och stödsamtal för personer med psykisk ohälsa. Maria kommer att leda samtalsövningarna under dagen. 

_____________________________________________________

Från tidigare deltagare:
Lugnet, systerskapet, gemenskapen var bra. Innehållet var givande och väckte tankar och känslor.

Jag gillade verkligen att yogan var lite friare i formen. Diskussionsämnena var på helt rätt nivå och fint att temat gick igen i både yoga och samtal, det kändes genomtänkt.

_____________________________________________________

Ps. Dela gärna Facebook-eventet med dina vänner!