Välkommen till min blogg

Så, eftersom mina bildtexter på Instagram tenderar bli så himla långa och jag har så mycket mer jag vill skriva tänkte jag ge mig på det här med en blogg ännu en gång. Den kommer framförallt att handla om träning och hälsa och livet och mina tankar kring det. Jag tror på att njuta av livet och att träning och mat ska vara lustfyllt. Tycker om att springa och dansa och yoga och rida och åka skidor och träna utomhus och gå på långa promenader. Anser att det viktigaste inom träning är att ha kul och träna det man vill och tycker om och mår bra av. Är hellre ute i skidspåret en heldag och slöåker, än tränar stenhårt en timme på gymmet. Hoppar gärna på utmaningar och tävlingar, allra helst i sociala medier.

Förutom att träna så tycker jag om att skriva och fota och umgås med vännerna och familjen och pojkvännen och baka och laga (och äta) mat och läsa och resa. Trivs lika bra med en kopp te och en bok i soffan som i skidspåret eller löpspåret som med ett glas vin i handen och en bra vän ute på krogen. Arbetar till vardags som Förbundskoordinator och Kommunikationsansvarig på Sveriges Akademiska Idrottsförbund. Har bott lite överallt i Sverige och Europa och åker gärna runt och hälsar på vänner lite här och där. Tycker om att fundera på livet och skriva långa texter och att fota både stort och smått och det är framförallt sådant som jag kommer dela med mig av här. Enjoy!