Heaven is a place on earth

Åkte till Dalarna igår för att spendera helgen här, möttes av snö och minusgrader. Satte mig på Fresh bar och åt lunch och jobbade några timmar och sen åkte vi vidare till mormor och morfar i Nås.

Det är så fantastiskt skönt att komma hit. Till lugnet och tystnaden. Till familjen. Att få dra på sig pyjamasbyxorna och raggsockor och tjock kofta och bara mysa, äta god mat och umgås. Dessutom sov jag bättre än vad jag gjort på en hel vecka och vaknade nu till detta. Drömmen!

Ser fram emot långa promenader och att komma in i värmen från brasan och bara få ta det lugnt och gå runt i underställ hela dagen (i och för sig inget ovanligt i mitt liv, det händer rätt ofta). Dessutom tänkte jag köra en paus från sociala medier och allt, och bara använda mobilen för att ringa och smsa och fota med. 

1 kommentar

Kommentarer är stängda.