”Löpning är alltid en bra idé”

Idag hade vi planerings- och personaldag på Görvälns slott i Järfälla. Förutom att planera och prata om framtiden hann vi med ett träningspass (vi är trots allt ett idrottsförbund så fysisk aktivitet är obligatoriskt på alla sådana här dagar) och dessutom fick vi njuta av en helt fantastisk miljö och underbart god mat. För att fortsätta på förra inlägget om julkalendrar så kändes detta lite som att hamna i Mysteriet på Greveholm – bara julpyntet som fattades! Kolla bara här hur utomhusmiljön såg ut (inomhusmiljön fotade jag aldrig men det såg verkligen ut som man tänker sig ett slott):

Träningspasset var ett löpteknikpass med Malin Ewerlöf – före detta friidrottare och löpare – men snökaoset gjorde att vi dessutom fick springa pulsandes i snön i tre kilometer dit (och sen gick vi mestadels av vägen hem igen pga ben som var som gelé – att gå var jobbigt nog). Det var iallafall sjukt kul och givande (och ganska mysigt med snön – hellre snöstorm än ösregn liksom) men det kommer att kännas i benen imorgon…..