Eat glitter for breakfast and shine all day

Kände att det kanske var dags att skriva något här nu igen, och vad passar väl bättre än att bjuda på bilder från dagens frukost som var on top?! Tog en liten promenad på morgonen och köpte supergott bröd och croissant och katalan på Triller mat och bröd och till det köpte vi en Råsaft med apelsin, morot, äpple och ingefära. SÅ GOTT!

Frallan med frön på som syns i mitten på den sista bilden är to die for. Kan på riktigt vara ett av de godaste bröden jag någonsin ätit. Vi har haft det några gånger på jobbet och nu kunde jag inte låta bli att köpa det även till frukost. Men det verkar inte vara bara jag som tycker om det – jag har köpt den eller de sista varje gång jag handlat där och idag fanns bara en kvar igen.

1 kommentar

Kommentarer är stängda.