Weekend is always a good idea

Tänk vad lite det krävs för att göra livet lite extra bra: att börja dagen med lite sovmorgon, men ändå vakna relativt tidigt, pigg och utvilad, av sig själv. Att ta en morgonpromenad och njuta av vårsolen och fågelkvittret. Att äta gofrukost med frallor från favoritstället och färsk apelsin och god smoothie. Inget speciellt egentligen – men ändå så bra!

Jag älskar verkligen frukt och bär och smoothies och juicer, skulle kunna äta eller dricka bara det för alltid typ. Framförallt smoothies och juicer är ju så bra – perfekt att ha med sig (eller köpa) som mellanmål till jobbet eller före eller efter träning eller när man är på språng. Köper gärna en smoothie som mellis eller fika när jag är på café eller iväg med jobbet eller så.

Därför passade det ju väldigt bra att jag fick bli testpilot för Brämhults nya smoothie. Har smakat den lila (vitamin tror jag den heter) och den var supergod, den är gången fick jag testa kraft med apelsin, mango och pumpa (bla) och den var om möjligt ännu godare. Perfekt såhär när vårkänslorna börjar smyga sig på och kroppen och hjärnan längtar efter syrliga, fräscha smaker. Kommer garanterat köpa dem fler gånger (och såklart – testa den tredje smaken).

I samarbete med Brämhults juice.

1 kommentar

Kommentarer är stängda.