Öppna ditt hjärta – lär dig lyssna på din kropp dag 3

Dag 3 av #lärdiglyssnapådinkropp med @josefinesyoga var återigen shaking och sedan brygga – så skönt att skaka loss och sträcka ut och öppna upp och stärka och väcka kroppen. Brygga är en av mina favoritpositioner, gör den gärna både morgon och kväll och efter träningspass och när helst jag behöver sträcka ut och få energi. Den får mig att känna mig stark och smidig och flexibel, och så öppnar den ju både kropp och sinne för vad som komma skall. 

Bjuder på en gammal bild då jag inte fotade idag heller, men det såg ganska exakt likadant ut som då.

Efter jobbet hade jag poledanceträning igen, så himla kul! Älskar att dansa, borde verkligen göra det oftare! Det roliga med poledance är ju dessutom att det är utmanande på ett helt nytt sätt – och så känner man sig faktiskt sjukt cool och stark och sådär när man lyckas med något (men mindre cool och graciös resten av tiden när man flyger i backen, eller som oftast, inte lyfter från marken alls).