And then you smile. You smile because you are truly proud of yourself

… and the person you’ve fought to become. 

Det där med att jag skapade en blogg för att inte skriva långa texter på Instagram….. det gick sådär. Hursomhelst, sedan senast har en hel del hänt:
– har jobbat på två Student-SM, ett i rodd och ett i ridsport. Filmen från rodden finns att se på youtube här.
– har firat Valborg vilket var fantastiskt som alltid.
– det blev vår och sommar och jag har njutit massa av solen med promenader, glass, middagar, yoga osv utomhus.
– har gått mina sista klasser av terminens poledance vilket var så kul och gav mig så mycket insikter.
– har yogat en massa både hemma, utomhus, på workshops och yogafestival.
– har ätit massa god mat och fika och frukost.

Utöver det så har jag skrivit massa texter på Instagram om insikter och tankar. En av bilderna med text gav mig dessutom en vinst ingen Instagram-tävling av yogamattsföretaget Grounded factory så jag vinner både en av deras mattor och tygpåse OCH biljetter till helgens Yoga games i Göteborg(!!!). Det ska bli så otroligt roligt att åka dit, har drömt om det i flera år. Dessutom följer mamma med nu vilket betyder att jag inte behöver vara själv – ännu bättre!

Det var alltså den vänstra bilden längst ned som jag vann tävlingen med.

Ska skriva mer om alla dessa delar någon annan dag, men nu ska jag bege mig ut på en springtur i solen. Har långledigt från idag till söndag pga klämdagar men även för att jag jobbat så mycket på sistone så jag behövde lite ledigt (och hade mycket komptid att ta ut). Mina kollegor och chef mer eller mindre tvingade mig att vara ledig idag – det är skönt, att ha kollegor som bryr sig på det sättet.

Och slutligen, ett citat från (tror jag) Steve Maraboli som kan sammanfatta alla dessa bilder, hela den senaste tiden och alla tankar/insikter ganska bra: