Big city life

Vilken dag! Vaknade tidigt, pigg och utvilad, av mig själv och gick upp och yogade i trädgården, fixade mig och tog sen tåget till Stockholm för att hänga där hela dagen, först med mamma och mina mostrar och sen med Johanna och Jennifer som var nere från Östersund och senare även med och hos deras kompis Emelie som bor i Stockholm. Drack vin i solen, åt god mat på uteservering (tips tips tips: Pane Fresco i Stockholm på takterrassen av Åhlénshuset – fantastiskt god mat och så härligt ställe!) och pratade massa. Så himla underbart! Älskar att umgås med folk som det känns som det var igår man träffades fastän det var över ett halvår sedan senast. 

Tänkte följa med ut på krogen också men det var dåligt med tåg för att ta sig hem om jag inte ville gå själv genom halva Stockholm mitt i natten så jag tog tåget hem redan vid tolv. Det var oavsett en superhärlig dag och även om jag ofta är i Stockholm med jobbet, så har jag varit lite dålig på att ”utnyttja” närheten på min fritid men det ska det garanterat bli ändring på. Finns ju så mycket roligt att hitta på där och jag gillar storstadsatmosfären (i viss mängd).