Balans i livet

Näst sista veckan av jobb innan semester vilket innebär en massa jobb. Speciellt eftersom vi torsdag – fredag är iväg på konferens/avslutning med kollegorna (på Sandhamn – hur coolt?!) och jag nästa vecka är i Almedalen fyra av fem dagar. Samtidigt har jag massa andra saker som också ska göras – pressarbete inför Sommaruniversiaden, ett filmprojekt och det vanliga, vardagliga med ekonomi och liknande. Så, denna vecka har det blivit mest jobb, jobb, jobb. Och lite yoga såklart! Blev tillfrågad av Johanna att leda ett kort yogapass för mina kollegor på fredag morgon och det kunde jag såklart inte tacka nej till, så igår tillbringade jag typ två timmar på kvällen med att testa flöden, ta tid och bara öva öva öva. Idag körde jag igenom det jag planerat en gång för att försöka komma ihåg ordningen utantill och sen övade jag lite armbalanser och sånt också (till exempel sidokråka med benen ”rakt” ut, som på bilden här nedan från helgen hemma hos mamma och Jost (fast idag lyckades jag till och med hålla upp överkroppen mer och lyfta benen bättre än på bilden!!))

Nu: ett glas vin och en bra bok i yogakläderna i soffan i väntan på att Emil ska göra färdigt kvällsmaten. Det är det som kallas balans i livet!

Update: det blev fisk- och skaldjurssoppa till middag. Love it!