Sommaravslutning på Sandhamn

Igår och idag hade vi som bekant sommaravslutning och konferens på Sandhamn och det var två så himla bra dagar! Vi började med en inspirerande workshop med Anna Iwarsson som är före detta generalsekreterare på Friskis, numera bland annat författare och ordförande för gymnastikförbundet. Pratade om organisationsutveckling, arbetssätt och -klimat och allmänt om hur vi upplever gruppen och vår arbetsplats. Så nyttigt att få sitta ned och prata om såna saker, det händer ju inte så ofta. Dessutom diskuterade vi vilka förändringar som behöver ske för att vi ska nå vår vision 2020. Vi gick alla därifrån superpeppade, så det blev en mycket bra start på dagarna! Sen tog vi färjan till Sandhamn, jobbade mer med utvärdering av det senaste året och planering av framtiden, cyklade mountainbike runt ön, gick på hotellets spa och avslutade dagen med ett glas på terrassen (med utsikt över hamnen!) och en fantastiskt god middag.

Idag höll jag som sagt ett yogapass (så kul, vill verkligen göra det fler gånger!!) och sedan jobbade vi ännu mer med planering och framtiden innan en god lunch och hemfärd. Det är sällan vi gör såna här saker med kansliet, åker iväg och både jobbar och umgås, men det var så nyttigt och vi är alla så peppade för framtiden och allt som ska hända OCH det känns som att vi kom varandra ännu närmare under dessa dagar vilket ju gynnar både arbetet i sig eftersom det blir lättare att samarbeta och gör att det är ännu roligare att gå till jobbet. Så, nu ser jag fram emot att komma tillbaka efter semestern och ta tag i allt som ska göras!

4 kommentarer

  1. Härliga bilder! Men en fråga: Cyklar ni mountainbike UTAN hjälm? Att folk cyklar till vardags utan cykelhjälm är visseligen inget konstigt och det gör jag även själv ibland, men när man är ute och kör mountainbike har jag aldrig sett någon komma cyklandes utan hjälm… o.b.s detta är inget påhopp mot dig. Jag blev bara nyfiken? Det fanns kanske inte ens hjälmar att låna?

  2. Ja, vi cyklade utan hjälm för det fanns inga att låna. Min kollega frågade och killen i uthyrningen SKRATTADE åt honom för att han frågade…… Jag hade gärna haft hjälm, det var läskigt så man vågade ju inte cykla särskilt snabbt utan men som sagt så fanns det inga vilket vi inte visste förrän när vi skulle börja och då var det för sent att göra nåt åt det.

  3. Men vilket dåligt uthyrningställe… För det första så brukar det alltid finnas hjälmar att låna, och för det andra så ska killen inte skratta åt en för att man frågar… Även om det kanske inte gäller honom själv så har ni iallafall något att skydda där uppe med en cykelhjälm! Det är ju egentligen en självklarhet att man har hjälm när man kör just mountainbike! Hade det varit enkla damcyklar man tog en lugn tur på så kan jag väl förstå att man skippar hjälmen, men inte på mountainbike! Meningen med mountainbike är ju att det skå gå lite snabbt och vilt till över varierande underlag och det är ju klart att det finns risker, så jag förstår dej att du inte vågade cykla så snabbt. Jag själv blir lite galen när jag kommer på min cykel, och hade jag varit där och inte kunnat låna en hjälm så hade jag förmodligen lämnat tillbaka cykeln, haha!

  4. Ja egentligen borde vi väl funderat på om vi verkligen skulle göra det men vi ville ju verkligen så vi fick cykla försiktigt istället. Tack och lov är Sandhamn iafl ganska platt, även om det var både rötter och sten i skogen såklart… men inga branta backar att cykla nedför.

Kommentarer är stängda.