100 happy days – dag 1

Inte svårt att hitta saker att vara glad över en dag som denna! Utmaningen blir ju att hitta saker när vardagen och hösten med regn och rusk är här igen. Hursomhelst, dag ett av #100happydays och idag är jag glad för att:
– jag vaknade tidigt av mig själv, hade tid att ligga och dra mig och sen yoga och fixa mig och packningen och städa och allt i lugn och ro,
– jag får hänga i Stockholm med mamma och lillebror (och en liten stund med Jolly) ett dygn; bara en sån sak är ju något att vara extra glad över eftersom det händer väldigt sällan numera, men dessutom:
– vi bor på superflashigt hotell,
– vi åt god mat och drack gott vin och bellini tidigare ikväll,
– vi promenerade genom ett sommar-Stockholm och solnedgången längs havet hem till hotellet efter middagen; SÅ FINT,
– vi är starka och pigga och friska och orkar gå hela dagen (närmare bestämt över tjugoen tusen steg allt som allt – vardagsmotion deluxe!).

Och du – vad är du glad för idag? 🙂