100 happy days – dag 35 & 36

Gårdagens bästa:
– härlig dag på jobbet, var där tidigt (älskar känslan när jag väl gått upp, går hemifrån och är på plats på jobbet tidigt, men hatar att gå upp ur sängen så det händer tyvärr inte så ofta som jag skulle önska, men kanske borde börja visualisera den känslan oftare när alarmet ringer få se om det funkar även i såna situationer) och hade möte både i Uppsala och Stockholm vilket var ett skönt avbrott från allt stirrande på dataskärmen förra veckan. Hann även med en supergod (jobb)lunch på Ljunggrens takterrass.
– avslutade dagen med en längre löptur med Emil där vi spanade in nya lägenheten och området och sen yogade jag, åt middag och sov.

Dagens bästa:
– var så trött imorse, så drog på mig klänning och hatt och kände mig ganska fab (för ja det får man faktiskt säga, även i jantelags-Sverige) och liiiiite piggare för en stund (fake it til you make it).
– var på plats relativt tidigt idag med vilket var superskönt men tröttheten gjorde mig ofokuserad hela dagen. Lyckades ändå få en del gjort och minska att-göra-listan något (den har mest växt de senaste månaderna innan).
– var på rekryteringsträff på Nordic Wellness (gym) för yogainstruktör, hade sökt i våras och anmält mig så tänkte att det kunde vara bra. Var som sagt sjukt trött men det gick väl helt okej. Framförallt så är jag glad att jag gick trots tröttheten (jag var ju anmäld och ville gå så kunde inte gärna skippa, men hade gärna legat kvar på soffan och sovit också) OCH för att det var så kul! Det var flera som sökte och till olika pass, så fick testa några olika och jag älskar ju sånt! Danspass, styrkepass, testa nya saker, träna tillsammans. Blev väldigt sugen på att skaffa det där gymkortet som jag tänkt i ett år typ så man kan variera sin träning lite mer (yoga och löpning blir ju inte supervarierat i längden liksom). Ska helt klart se över livet med dans och yoga och allt vad jag vill göra i höst och se om jag skulle hinna med det (också). Borde jobba på gym eller nåt så jag får träna hela dagarna, det finns för mycket jag vill göra och för lite tid!