”Det var längesen jag bodde där, men det är var jag kommer ifrån”

Alltså idag, åkte till Mockfjärd efter jobbet för att träffa familjen. Efter middagen åkte jag, pappa och Melvin till Högbergsdammen för ett kvällsdopp. Fruktansvärt kallt men så mysigt! Avslutade sen med en löptur, hela sex kilometer lyckades jag få till och det var så fantastiskt härligt att springa ute på landet igen. Måste bli bättre på att ta mig ut skogen och sådär, jag har inga problem att vara ute flera timmar när det är natur och allra helst grusväg men i stan tröttnar jag efter tjugo minuter. Men jag menar, hur kan man tröttna när det ser ut som på bilderna nedan (de tre sista)?

Det var längesen jag var ett längre tag i Mockfjärd och mer än bara hemma hos någon, och jag slås av hur fint det ändå är och att jag nästan saknar det lite. Inte så att jag skulle vilja bo här på heltid, men helt klart vara här oftare. Nu ska jag sova, Melvin lär väcka mig rätt tidigt imorn bitti så det gäller att försöka vara utvilad. 

100 happy days 38

1 kommentar

Kommentarer är stängda.