God morgon världen

Såhär ser det ut i precis denna stund: en stor kopp citronvatten , solen som lyser in genom fönstret, ett ljus tänt och en lugn stund i soffan. Tid att bara vara. Reflektera. Lägenheten börjar bli färdig, åtminstone så pass att man (jag) kan njuta av att ta det lugnt och inte få panikattacker av alla saker överallt. Och vet ni vad? Jag ÄLSKAR den redan nu! Här kommer jag att trivas.

100 happy days dag jag-har-ingen-aning (det gick inte så bra med den utmaningen – vi kan väl säga att livet kom emellan – men det viktiga är ju inte att skriva ner på sociala medier eller bloggen utan att faktiskt vara tacksam i verkligheten), saker jag är tacksam för just nu, just idag:
– livet och att jag får vara precis här och nu,
– lägenheten som är min (vår) egen (!!!). Ingen annan som bestämmer när vi ska flytta ut och ingen annans möbler och bara vårt vårt vårt,
– att jag har ett jobb och kollegor (och chef) som inte bara tillåter och möjliggör utan uppmuntrar flexibilitet och att prioritera sig själv och sin hälsa (friskvårdstimme varje vecka för träning men kanske framförallt att det är okej att själv bestämma arbetstiden så länge en gör det en ska och jobbar sina timmar, som igår när jag jobbade hela kvällen istället på grund av filmningen).

Och åh, just det!!! Jag har både blivit uttagen till att vara yogainstruktör på Nordic Wellness så kommer gå utbildning i oktober – november OCH så vann jag i fredags en plats på en barnyogalärarutbildning helgen innan (det var en tävling på Facebook). På tal om attraktionslagen – jag har ju önskat och drömt om att hitta ett sätt att bli yogalärare utan att behöva spara tiotusentals kronor först och vips så har jag inte fått bara en utan TVÅ möjligheter! Ask and you shall receive. If you can see it in your mind you will hold it in your hand. Värt att tänka på: vad vill du dra till dig och hålla i din hand och vilka tankar tänker du egentligen och vad drömmer du om?

1 kommentar

Kommentarer är stängda.